Klinieken

Al ruim een decennium werkt het medisch team van Santé Pour Tous over heel Marokko.

Duizenden patiënten zijn geopereerd, honderden medisch collega’s zijn getraind en talloze congressen, symposia en renovaties volgde. Alle bestuursleden, leden van de raad van advies, medisch specialisten en operatieassistenten oefenen hun functie onbezoldigd uit. De vakantiedagen worden jaarlijks verruild voor de missies in Marokko waar zij zich geheel belangeloos inzetten voor de missie van Santé Pour Tous; het duurzaam verbeteren van de gezondheidszorg in Marokko.

Een van de doelstellingen van Santé Pour Tous is het kosteloos aanbieden van operaties aan de behoeftigen.

Maar we vechten ook tegen de grenzen van een 70 jaar oud ziekenhuis waar delen van het gebouw niet voldoen aan de moderne bouwvoorschriften. Waar onze meest kwetsbare patiënten in overvolle kamers worden gepropt. Waar de verouderde ruimtes het gewicht van een MRI-machine niet kunnen dragen en waar de hoop toch vaak vervliegt.

Over onze volgende missie is dan ook lang en breed nagedacht. We zijn tot de conclusie gekomen dat de tijd rijp is voor een tweetal eigen klinieken in Marokko. In Tanger én in Hoceima. En deze droom van een toonaangevend kliniek in Hoceima én Tanger wordt met jouw hulp al snel werkelijkheid. Sterker nog, de plannen gaan in een stroomversnelling. Er wordt gezocht naar grond, het ontwerpteam wordt gekozen en er wordt gewerkt aan een nieuw zorgmodel. De stukjes komen samen.

Maar het belangrijkste onderdeel van deze puzzel ontbreekt nog. Jij.

Jouw inbreng is essentieel voor de realisatie.

Onze unieke ambitie is om iedere behoeftige de zorg te geven die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beetje of veel wilt doen.. wij kunnen jouw hulp hoe dan ook gebruiken!

Doneer eenmalig via IDEAL

Bedrag