Kom in actie!

Santé Pour Tous gelooft sterk in de kracht van samenwerkingen.
Wilt u met uw bedrijf ook een positieve impact maken op de gezondheidszorg in Marokko?
Dan is SPT uw partner.

Van een jaarlijkse donatie tot een eenmalige. Alles draagt bij, alles is even welkom. Wij werken samen met grote én kleine bedrijven, organisaties en scholen. Dit doen wij op verschillende manieren. Want samen staan we sterker in ons werk voor een betere gezondheidszorg in Marokko.

Scholen

Het is ontzettend belangrijk dat alle kinderen bewust zijn van hun omgeving, binnen en buiten Nederland. Wij verzorgen gastlessen op scholen waarbij we spreken over de oprichting, onze missies en hoe ieder kind kan helpen. Er zijn veel leuke manieren om als school geld in te zamelen. Kies iets waar de kinderen zelf ook enthousiast van worden! Elke actie, groot, klein, ludiek of knotsgek ook, vinden wij fantastisch. Samen zorgen we voor betere gezondheidszorg.

Samen met jouw klas of school kun jij een inzamelingsactie voor Santé Pour Tous beginnen. Er is veel mogelijk. Toch kan het soms helpen om vooraf inspiratie op te doen. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met ideeën die jou wellicht kunnen inspireren. Succes!

⇰ Sponsorloop
⇰ Rommelmarkt
⇰ Bake sale
⇰ Lentebarbecue

⇰ Kaartenverkoop
⇰ Limonadekraam
⇰ Schoolpicknick
⇰ Spellingwedstrijd

⇰ Cupcakes versieren
⇰ Sportdag
⇰ Boekenmarkt
⇰ Statieflessen inzamelen

Partners

Alles draagt bij, alles is even welkom.