France |
Volg ons via | | | | Contact

Voor bedrijven

We kunnen uw hulp goed gebruiken

Indien uw bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen dan kan dat door Santé Pour Tous te steunen. Niet alleen zal het samenwerken met een goed doel het imago van uw bedrijf verbeteren, maar het kan ook financieel voordeel met zich meebrengen. Santé Pour Tous weet ook nieuwswaarde voor uw organisatie te creëren en wij hebben goede toegang tot de pers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Santé Pour Tous te steunen? Dan kunt u contact met ons opnemen viainfo@santepourtous.nl of op 020-4470206.

 

ANBI
Stichting Santé Pour Tous is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de stichting geen successierecht of schenkingsrecht behoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die de stichting ontvangt in het kader van het algemeen belang. De donateur kan de giften – binnen de daarvoor geldende regels – aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 

Partner

Met ieder van deze partners hebben wij een tailormade overeenkomst, gebaseerd op de wensen en mogelijkheden van beide partijen. Partners steunen Santé Pour Tous met een jaarlijkse bijdrage van minimaal €5.000. De volgende organisaties zijn partner van Santé Pour Tous:

MRC-Holland vebego  
ChaabiBank150new    
   
 

 

Bedrijfssuporter

Naast onze Partners worden we nog gesteund door bedrijfssupporters. Bedrijfssupporters steunen Santé Pour Tous met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 1.500. De volgende organisaties zijn bedrijfssupporter van Santé Pour Tous:

    bentoclinics    boumanjal Vingerling advocaten  
    Make Consultancy      

 

Project- of eventsponsor

Naast onze partners en bedrijfssupporters worden wij bij onze projecten en/of evenementen ook nog ondersteund door bedrijven en organisaties die specifiek hebben gekozen voor een bepaald project en/of evenement. De volgende organisaties zijn eventsupporter van Santé Pour Tous:

 

J&J

  hotel Villa Blanca  
       

 

Sponsor in natura

Naast partners, bedrijfsupporters en eventsponsors die Santé Pour Tous steunen, zijn er tevens andere initiatieven die veel voor ons betekenen. Santé Pour Tous dankt de volgende organisaties:

AMC   spaarne_ziekenhuis   bemmy_media