Voor bedrijven

We kunnen uw hulp goed gebruiken

Indien uw bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen dan kan dat door Santé Pour Tous te steunen. Niet alleen zal het samenwerken met een goed doel het imago van uw bedrijf verbeteren, maar het kan ook financieel voordeel met zich meebrengen. Santé Pour Tous weet ook nieuwswaarde voor uw organisatie te creëren en wij hebben goede toegang tot de pers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Santé Pour Tous te steunen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Bedrijfssuporter

Naast onze Partners worden we nog gesteund door bedrijfssupporters. Bedrijfssupporters steunen Santé Pour Tous met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 1.500. De volgende organisaties zijn bedrijfssupporter van Santé Pour Tous:

Project- of eventsponsor

Naast onze partners en bedrijfssupporters worden wij bij onze projecten en/of evenementen ook nog ondersteund door bedrijven en organisaties die specifiek hebben gekozen voor een bepaald project en/of evenement. De volgende organisaties zijn eventsupporter van Santé Pour Tous:

 

J&J hotel Villa Blanca

Sponsor in natura

Naast onze partners en bedrijfssupporters worden wij bij onze projecten en/of evenementen ook nog ondersteund door bedrijven en organisaties die specifiek hebben gekozen voor een bepaald project en/of evenement. De volgende organisaties zijn eventsupporter van Santé Pour Tous:

Naast partners, bedrijfsupporters en eventsponsors die Santé Pour Tous steunen, zijn er tevens andere initiatieven die veel voor ons betekenen. Santé Pour Tous dankt de volgende organisaties: